Bodrum'un En Güzel Cadde ve Plajları

Bodrum'un En Güzel Cadde ve Plajları
Bodrum'un En Güzel Cadde ve Plajları
icon12.05.2022 14:00:00
icon0 Views

Bodrum'un En Güzel Cadde ve Plajları

Bodrum yoğun şekilde turist alan bir memlekettir. Tarihi yerlerinden cadde ve plajlarına kadar hareketli bir yaşama sahiptir. Bodrum gezilecek yerler açısından da zengin bir beldedir. Farklı yaşam tarzına sahip insanların bir arada bulunduğu şehir kültürel anlamda da gelişmiştir. 

Gelişime açık olan şehir turistlerin Türkiye'de vazgeçilmez durakları arasında yer alıyor. Müze bakımından da çeşitlilik gösteriyor. Sualtı müzesinden Zeki Müren sanat müzesi ile keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Tatil ve balayı için sıklıkla tercih edilen Bodrum'u dört beş gün içerisinde gezebilirsiniz. 

Bodrum müzelerinin yanı sıra plaj ve caddeleri ile de dikkat çekiyor.  Renkli ve hareketli sokakları ile zevkli bir tatil geçirmenize olanak sağlıyor. Bodrum gezilecek yerler arasında Barlar Sokağı geliyor. Kalabalığın yoğun olduğu cadde de yerli turistlerden yabancı turistlere pek çok insan tarafından ziyaret ediliyor. 

Konaklama açısından Villa Tatilciniz sitesine girerek işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Son dönemlerde yoğu şekilde talep gören villa konutları kalabalıktan uzak olmak isteyenler açısından tercih ediliyor. Villa konutları aileler ve yeni evli çiftler tarafından sıklıkla talep görüyor.  Villanın konumu, oda sayısı fiyat aralığını etkileyen bir faktörler arasında bulunuyor.

 

Barlar Sokağı 

Yabancı ve yerli turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Barlar Sokağı kafe gibi mekânların yoğun olarak bulunduğu yerlerdendir. Gümbet mahallesi içerisinde bulunan Barlar Sokağı renkli ve hareketli yaşamı ile sizleri içine çekiyor.

Size çeşitli deneyimler kazandıran sokak Bodrum gezilecek yerler arasında gözde bölgeler arasında yer alıyor. Adından da anlaşılacağı üzere barlar ve disko mekânları ile her zevke hitap ediyor. Bunun yanı sıra ünlü sanatçıların yoğun olarak bulunduğu eğlence mekânları da bulunmakta. 

 

Bitez Plajı

Bodrum gezilecek yerler sıralamasında ilk sıralardadır. En uzun sahil şeridine sahip olan Bitez yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Mavi ve yeşilin mükemmel bir uyum içinde olduğu plaja talep fazladır. 

Bitez plajının diğer  avantajlı tarafı denizin sığ olmasıdır. Kendinize keyifli ve verimli bir vakit ayırabilirsiniz. Sevdikleriniz ile kısa bir zaman aralığında tatilinizi tamamlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra plajda birebir sörf eğitimi de veriliyor. 

Sörfe cesaret edemezseniz çeşitli aktivitelerle sevdiklerinizle keyifli vakti geçirebilirsiniz. Voleybol sahası ile spor aktiviteleri de mevcuttur.  Bodrum gezilecek yerler arasında sık tercih edilen Bitez plajı sizlere çeşitli deneyimler sunmakta. Son olarak Bodrum Bitez dondurması eşsiz lezzeti ile damak tadınıza yeni bir lezzet sunuyor. 

 

Gün Batımı Plajı

Konum olarak Turgutreis'te yer alan Gün Batımı plajı harika manzarası ile dikkat çekmekte. Adını eşsiz gün batımı manzarasından alan plaj romantik ortamı ile çiftlerini bekliyor. Bodrum gezilecek yerler arasında sıklıkla tercih edilmesinin sebeplerinden biride ulaşım yönünden rahat olmasıdır. 

Bir yanda kafede tatlınızı manzara eşliğinde yerken diğer tarafta sevdiklerinizle kokteylinizi yudumlayabilirsiniz. Sakin bir ortam sunan Gün Batımı plajı kafa dinlemek için gelen gezginlerin uğrak noktası halindedir. 

 

Yahşi Plajı 

Berrak ve temiz deniz suyu ile Bodrum merkeze 15 kilometre uzaklıktadır. Ortakent Halk plajı olarak da bilinen mavi bayrak özelliği taşıyan plaj Bodrum gezilecek yerler arasında yer alır. Yahşi ve Ortakent köylerinin karışması ile oluşan tatil kenti Turistler tarafından sıklıkla tercih edilir. 

Yahşi plajında rüzgâr sörfünün yanı sıra dalış için uygun ortamlar bulunuyor. Sporlar hakkında bilgiye sahip değilseniz eğitmenler aracılığı ile birebir eğitim hakkınız bulunuyor. Son olarak dikkat edilmesi gereken bir diğer noktada yaz aylarında ki kalabalık. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında erken gelmenizi tavsiye ediyoruz. 

 

Gümüşlük Halk Plajı 

Bodrum'un tatil beldesi Gümüşlükte bulunan plaj mavi denizi ile sizlere hizmet veriyor. Halk arasında Çayıraltı Halk Plajı olarak biliniyor. Merkeze 22 kilometre mesafede olan plaj pek çok turistin uğrak bölgesi arasındadır. 

Çoğu kişinin tercih etmesindeki sebep rüzgârlı bir havaya sebep olmasıdır. Tavşan Ada'sına yakınlığı da talep edilmesinin sebepleri arasında yer alır. 

 

Kumbahçe Sahili 

Bodrum Kalesi'nin karşısında yer alan sahil adında ki gibi kumlarla kaplı değildir. Küçük taşlardan oluşan bir zemine sahip olan sahil de yoğun olarak tekne veya yat bulunuyor. Bu sahilde insanların yüzmesini engelleyebiliyor. Fakat çevresindeki kafe ve restoranlar keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Çeşitli aktiviteler ile gün batımının manzarasını da buradan izleyebilirsiniz. 

Customer Representatives
whatsappWhatsAppCallAre You Undecided?Get Offer
XCREATE A RESERVATION
Dates Available
Entry Date:Release Date:
  • Your Stay0 Day
  • Cleaning Fee0.000 ₺
  • Electricity Fee0.000 ₺
  • Advance payment0.000 ₺
  • To Do At Entrance0.000 ₺
  • Total0.000 ₺
ELIGIBILITY SCHEDULE
Available
Full
Pending Payment
Entry-Exit